Vi bygger framgång med en lysande idé…

…och ett knivskarpt team

För att skapa förändring krävs mer än bara en innovativ idé - det krävs ett mångsidigt team med en gemensam vision. På Bazzum förstår vi vikten av att bilda ett team med folk som kompletterar varandra.

VD har ordet

Möt vår visionäre grundare

Läs mer om den entreprenörsresa som ledde till skapandet av Bazzum. Vår grundare, Rickard Linetti, hade en banbrytande vision om att förändra dagens rekryteringslandskap i grunden. Med djupgående kunskaper om rekryteringsindustrin och passion för innovation, bestämde han sig för att ändra hur individer hittar rätt jobb och hur arbetsgivare får den perfekta matchningen. Hans vision är global expansion av Bazzum, plattformen med spjutspetsteknologi och en gedigen psykometrisk grund.
Team

Möt teamet bakom Bazzum

Bazzums framgång drivs av ett dynamiskt och hängivet team. Träffa proffsen som ligger bakom plattformens utveckling. Varje teammedlem bidrar, med sin unika kombination av färdigheter och erfarenhet, till Bazzums unika, innovativa syn på jobb och rekrytering. Vårt mål är att ändra hur människor hittar möjligheter.
FÖRETAGETS VÄRDEGRUND

Vårt engagemang i innovation och samhällspåverkan

Ta del av de principer som Bazzum grundats på. Vårt engagemang i innovation och positiv samhällspåverkan återspeglas i varje del av vår plattform. Vi tror på att flytta gränser och utmana det vedertagna. Vi vill påverka samhället positivt genom att förbättra individernas livskvalitet. Vi arbetar för en framtid där varje individ har ett jobb som passar deras ambitioner och önskemål, ett jobb som känns meningsfullt. Bazzum har fått väldigt positiv respons från både jobbsökande och arbetsgivare och vi har många som är redo att prova vår plattform först av alla. Spotify, Volvo och Fellowmind är några av de företag som vill vara testpiloter för vår MVP.

Jag vill veta mer om Bazzum!

Upptäck hur Bazzum kommer att förändra jobbmarknaden och hur vi skapar helt nya sätt för individer och företag att skapa kontakt. Vad vill du ha av oss? Ett telefonsamtal? Ett möte? Vår pitch och mer information om investeringen? Hör av dig och berätta!

World Trade Center
Skeppsgatan 19
211 11 Malmö
Sweden