Ta steget in i framtiden

Investera i Bazzum

Upptäck nya möjligheter med Bazzum. Vårt banbrytande tänk kring rekrytering ändrar inte bara jobbmarknaden, det formar hela framtiden. Utforska de unika möjligheter och den potentiella avkastningen som väntar dem som investerar i Bazzum.

0
Miljarder USD

Rekryteringsmarknadens omsättning år 2030

0
Miljoner jobbannonser

Publiceras varje månad

2024
I september

Lanseras Bazzums MVP

2029
Bazzum ledande

rekryteringsplattformen

#1 FÖRDELAR MED ATT INVESTERA

Därför ska du investera i Bazzum

En investering i Bazzum handlar inte bara om avkastning - det är dessutom en möjlighet att vara med och revolutionera rekryteringsmarknaden och framtidens jobbmarknad. Som investerare får du ta del av såväl exponentiell tillväxt och global påverkan som tillfredsställelsen i att bidra till en positiv förändring i arbetslivet.
#2 BAZZUMS GLOBALA REVOLUTION

Investera i rekryteringens framtid

Delta i revolutionen, som kommer att förändra den globala rekryteringsmarknaden, genom att investera i Bazzum - framtidens plattform. Vår resa börjar med lanseringen av vår MVP i Skandinavien och markerar starten på en banbrytande förändring av rekryteringsprocessen. Vi introducerar en fullt fungerande plattform som bygger på spjutspetsteknologi och omfattande psykometrisk forskning.
#3 REDO FÖR LANSERING

En ny era

Vi har gjort ett grundligt förarbete inom alla områden, från avancerad teknologi till psykometri. Lanseringen drar igång så fort seed-rundan avslutats och blir startskottet för en omvälvande tid inom rekryteringsmarknaden. Bazzum har fått väldigt positiv respons från både jobbsökande och arbetsgivare och vi har många som är redo att prova vår plattform först av alla. Spotify, Volvo och Fellowmind är några av de företag som vill vara testpiloter för vår MVP.

Skandinavien

2024
5/5

EU och UK

2026
5/5

US, Can, AUS, NZ

2027
5/5

Asien

2029
5/5
0
Miljoner SEK

Årlig omsättning 2029

0
Miljoner SEK

Värdering Pre Money

0
Länder

Bazzums marknad 2027

0
gånger pengarna

ROI 2029

0
Investeringsrundor

2024, 2025, 2026, 2027

Erbjudande seed runda

Ta del av Bazzums vision och resa

Vår seed-runda, där vi ska ta in max 3 miljoner kronor, är en exklusiv möjlighet för dig att vara med och driva vår omvälvande vision framåt. Genom att ansluta dig till vår spännande resa, kan du spela en avgörande roll i att revolutionera och omdana den globala jobbmarknaden, med start i Skandinavien.

Bazzum revolutionerar din karriär

På samma sätt som Google är synonymt med information, Spotify med musik och Netflix med film, vill vi att Bazzum ska vara synonymt med jobbmatchning. Bazzum kommer att revoutionera hur man kopplar samman individer med drömkarriären. Utforska framtidens jobbsökande och jobbmatchning med oss!

Jag vill veta mer om Bazzum!

Upptäck hur Bazzum kommer att förändra jobbmarknaden och hur vi skapar helt nya sätt för individer och företag att skapa kontakt. Vad vill du ha av oss? Ett telefonsamtal? Ett möte? Vår pitch och mer information om investeringen? Hör av dig och berätta!

World Trade Center
Skeppsgatan 19
211 11 Malmö
Sweden