Bazzums samhällsansvar

En förändring i hur vi rekryterar ger positiv samhällseffekt

Upptäck hur Bazzum skapar positiva förändringar i samhället genom att revolutionera rekrytering. Genom att bygga vår tjänst på psykometrisk precision och teknologi i framkant kan vi erbjuda skräddarsydda jobbmatchningar och omforma den globala jobbmarknaden. Tillsammans kan vi skapa en framtid där individens värderingar stämmer överens med företagets kultur och där mångfald och jämställdhet är självklarheter. På Bazzum förenas teknologi med meningsfull samhällspåverkan.

VI GÖR SKILLNAD

Psykometri ökar individens chanser

Bazzum arbetar för en framtid där varje individ har ett jobb som passar deras förmågor, ambitioner och önskemål, ett jobb som känns meningsfullt. Vi erbjuder arbetsgivare långt mer än traditionell rekrytering, däribland matchningar baserade på såväl individens personliga egenskaper, utbildning och erfarenhet som företagskultur. På så sätt bidrar vi till arbetsplatser som blomstrar genom anställda med olika bakgrunder och styrkor. Bazzum har fått väldigt positiv respons från både jobbsökande och arbetsgivare och vi har många som är redo att prova vår plattform först av alla. Spotify, Volvo och Fellowmind är några av de företag som vill vara testpiloter för vår MVP.
VI GÖR SKILLNAD

Socialt ansvar

Bazzum lägger vikt vid samhällsansvar och vi är hängivna vårt uppdrag att bidra till positiv förändring för alla på jobbmarknaden. Vi planerar initiativ och projekt som ska ge effekt på individers arbetsliv. Bazzum deltar aktivt i projekt som stöttar mångfald och inkluderande och skapar meningsfull förändring för samhällsmedborgarna.
GLOBAL PÅVERKAN

Teknologi för positiv förändring

Bazzum använder sin spjutspetsteknologi för att förändra hur man ser på rekrytering och bidra till positiva förändringar i samhället. Bazzum använder sig bland annat av web scraping, automation, avancerade matchningsalgoritmer, AI, maskininlärning och big data. På så sätt kan vi hela tiden finslipa vår matchningsteknik och driva igenom nödvändiga förändringar inom rekrytering - förändringar som kommer att ha goda sociala effekter globalt.

Jag vill veta mer om Bazzum!

Upptäck hur Bazzum kommer att förändra jobbmarknaden och hur vi skapar helt nya sätt för individer och företag att skapa kontakt. Vad vill du ha av oss? Ett telefonsamtal? Ett möte? Vår pitch och mer information om investeringen? Hör av dig och berätta!

World Trade Center
Skeppsgatan 19
211 11 Malmö
Sweden