Där individens drömmar och potential möter företagens drömmar och behov

Vi revolutionerar rekrytering

Välkommen till Bazzum, där innovation möter rekrytering. Vi ändrar inte bara spelreglerna, vi revolutionerar hela jobbmarknaden. Ta farväl av traditionell rekrytering och möt framtiden med Bazzum.

#1 ERBJUDANDE

Upptäck framtidens rekrytering

Bazzum omdefinierar hur man ser på rekrytering. Vår banbrytande plattform har designats för att leverera fördelar utan motstycke till både arbetsgivare och jobbsökande. Upplev rekryteringens framtid med Bazzum - noggrannhet, effektivitet och knivskarp precision.
#2 INVESTERINGSMÖJLIGHET

Investera i Bazzum redan idag

Är du redo att följa med på en banbrytande resa? Investera i Bazzum redan idag och var med och förändra den globala jobbmarknaden i grunden. Upptäck en spännande investeringsmöjlighet som inte bara ger avkastning utan dessutom har en omdanande effekt på hela rekryteringsmarknaden.

Bazzum revolutionerar din karriär

På samma sätt som Google är synonymt med information, Spotify med musik och Netflix med film, vill vi att Bazzum ska vara synonymt med jobbmatchning. Bazzum kommer att revoutionera hur man kopplar samman individer med drömkarriären. Utforska framtidens jobbsökande och jobbmatchning med oss!
#3 REKOMMENDATIONER

Vad säger investerarna?

Lyssna på dem som tror på Bazzum. Våra investerare delar med sig av sina erfarenheter och insikter kring Bazzum och hur vår unika vision och infallsvinkel har fått deras förtroende. Läs vad våra investerare säger och bli en av dem som driver förändringen inom rekrytering.
Kunderna är viktigast

Därför tror investerarna på Bazzum

Mikael Falk

Meja Invest AB

“Huvudanledningen till att jag bestämde mig för att investera i Bazzum är det innovativa tänket, det imponerande teamet och den enorma marknadspotentialen. Jag tror verkligen att Bazzum kommer förändra spelplanen.”

Johan Nilsson

Privat investerare

“Det var ett enkelt beslut att investera i Bazzum, eftersom deras case och pitch är utmärkta samt att jag personligen är väldigt engagerad i att människor frodas på sin arbetsplats.”

Tom Persson

Retail Support Holding AB

“Denna investering är en hjärtefråga för mig i egenskap av entreprenör och företagsledare. När jag erbjöds att investera i Bazzum, fångade de mitt intresse direkt.”

Mats Feldt

Privat investerare

“Bazzum är en riktig game-changer. Med deras banbrytande teknologi och innovativa syn på rekrytering, är jag övertygad om att den här plattformen kommer att bli en succé.”

Ronny Johansson

Privat investerare

“Det som fångade mitt intresse är Bazzums engagemang i att förändra den globala jobbmarknaden och ha en positiv social påverkan. Som investerare vill jag stödja start-ups som ger individen inflytande och förändrar liv.”

Magdalena Linetti

Privat investerare

“Att investera i Bazzum var ett strategiskt drag för mig, eftersom det är tydligt att plattformens unika syn på rekrytering, där man integrerar avancerad teknologi med psykometri, skiljer Bazzum från andra aktörer på rekryteringsmarknaden.”

Dennis Johansson

Privat investerare

“Jag valde att investera i Bazzum på grund av deras globala ambitioner. Planen att först lansera i Skandinavien och sedan expandera globalt är helt i linje med min övertygelse om plattformens skalbarhet.”

Stefan Eskelid

Privat investerare

“Det var en “no-brainer” att investera i Bazzum. Som chef sitter jag ofta i rekryteringsprocesser som inte känns hundra. Efter flera givande diskussioner med Rickard Linetti, var det givet att satsa på Bazzum. Står först i kön att prova plattformen.”

Jag vill veta mer om Bazzum!

Upptäck hur Bazzum kommer att förändra jobbmarknaden och hur vi skapar helt nya sätt för individer och företag att skapa kontakt. Vad vill du ha av oss? Ett telefonsamtal? Ett möte? Vår pitch och mer information om investeringen? Hör av dig och berätta!

World Trade Center
Skeppsgatan 19
211 11 Malmö
Sweden