Möt teamet

Bazzum består av skickliga entreprenörer och pionjärer inom sina respektive områden. Vi har stor erfarenhet av att starta och driva framgångsrika företag. Teamet kombinerar spetskompetens inom digitala tjänster, rekrytering, kommunikation och strategi med omfattande, forskningsbaserad kunskap om personlig bedömning och organisationsutveckling.  Därför är vi synnerligen väl rustade för att ta oss an de mest komplexa problemen på jobbmarknaden. Klicka på respektive foto för att läsa mer.

Rickard Linetti

Digital rekryteringspionjär

Bazzums grundare. Kreativ eldsjäl och entreprenör ut i fingerspetsarna. En pionjär med oöverträffad erfarenhet och kunskap inom digital rekrytering.

Linus Zackrisson

Rekryteringsexpert

Linus har över 20 års erfarenhet av rekrytering och arbetsmarknad och besitter en enorm kunskap om dagens jobbmarknad

Anna Sandberg Bremberg

PSYKOMETRIEXPERT

En skarpsinnig och ambitiös legitimerad psykolog med lång erfarenhet inom både privat och offentlig sektor. Anna har under hela sin karriär arbetat med vetenskap och vetenskapligt baserade metoder i fokus.

Michael Nilsson Pauli

Pionjär inom digitala affärer

Internetpionjär med stor teknisk erfarenhet och kunskap. Strävar efter att göra avancerad teknik begriplig och tillgänglig för alla.

Sofia Eskelid

Kommunikationsexpert

Bazzums första anställda, med rätt power skills för jobbet  – initiativrik, målinriktad, inspirerande, driven. Har 15+ års erfarenhet som legitimerad logoped, med expertis inom språk och kommunikation.

Jörgen Sjöstrand

Marknadsförings- och affärsutvecklingspionjär

Driven, med lång erfarenhet av affärsutveckling, varumärke och design. Att utveckla företag, från organisation till produktion – marknadsföring, kommunikation och design, ligger honom varmt om hjärtat.